Forventninger

Hva forventes av deltagerne, hva kan du forvente og hvorfor har vi kitkrav?

32959739_10156215805366427_3182553474797
IMG_0916 copy.jpg
FSK_header.jpg

Hva forventes av deg som deltager?

Det forventes at du klarer å være en del av en større avdeling, ta i mot ordre og følger de. Du må være i stand til å overleve ute i 24 timer, og har med deg alt nødvendig utstyr. Du skal være inkluderende og motivert til å samarbeide med andre lag og spillere på din side. Det forventes at du lever deg inn i rollen din, blir du skutt vil motstanderen din få levd seg fult inn om du faller om istedenfor å rope "treff", som et eksempel.

Hva kan du forvente av spillet?

Du kan forvente en rekke dynamiske spill, der alle spill vil ha en felles rød tråd. Du kan forvente en følelse av "fortsettelse" fra et spill til et annet. Du kan forvente ett spill som har fokus på innlevelse, hele veien igjennom og det er opp til spillerne oppover i kommandoleddet å gjøre dette til en realistisk, men innholdsrik opplevelse for alle. Kanskje du blir sittende på post noen timer i løpet av natten og synger Carly Rae Jepsen, men du kommer også til å få søvn før en større kamp.

Hvorfor kitkrav?

Man trenger samarabeidsevne og en viss mentalitet til å gjøre opplevelsen kul for alle deltakere. Man skal leve seg litt mer inn i rollen som soldat en det man vanligvis gjør.
Kitkravet er der for å forhåpentligvis få folk til å ha lyst til prøve å samkjøre, da altså ikke bare kitmessig, men at man klarer å samarbeide.
I tilegg så bygger kitkravet opp under realismen og innlevelsen i spillet.
Kitkravet kan endre seg over tid dersom vi synes det trengs.